Petra Innanen portrait
Petra Innanen portrait

Petra Innanen portrait
Petra Innanen portrait

1/9

renew chance

 

Petra Innanen sisustaja, sisustussuunnittelija, kuvataiteen MA 

Kaipaatko muutosta kotiisi, mökille tai toimitilaasi? Paljon saadaan aikaan värillä, uudella järjestyksellä, mielikuvituksella ja jo olemassaolevaa uudistamalla. Sisustajana mm. maalaan, pinnoitan, uudistan kalusteet, teen värisuunnitelman, ripustan taiteen, ompelen tekstiilejä, teen kevyitä verhoilutöitä, uudistan huonejärjestyksen ja teen uniikkia keramiikkaa tilauksesta. Käytän pääasiallisesti muovittomia ja liuotinvapaita maaliaineita sekä kierrätysmateriaaleja.

-Suuri muutos, pieni jalanjälki, kodikas interiööri-

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä tilasi uudistukset

renewchance(at)gmail.com / 040-7445999

Petra WEB.jpg
 

Lähtökohtani kaikkeen tekemiseeni on väri, siitä lähden liikkeelle on kyseessä sitten sisustus, kuvataide tai keraaminen teos. 

Inspiraation lähteinäni toimivat mm. elokuvat, luonto, oudot valoilmiöt, vanha hollywood, suuret elokuva diivat, vahvat kontrastit, film noir, sirkuksen ja kabareen maailma.  

Voimakkaat kuosit, mehukkaat värit ja erilaiset struktuurit ovat minulle mieleen, mutta yhtä kiinnostavaa on myös viriittää hienovaraisia sävyeroja, kevyitä pintoja ja utuisia maisemia. 

Hyvä sisustus lähtee ennenkaikkea tilan käyttäjästä. Sisustajana toimin asiakkaan oppaana ja tukena, niin että löydetään yhdessä uusia asioita lisäämään viihtyvyyttä ja kodikkuutta.

 

Autumn -Winter 2019/20

Säihkyvämpi joulupuoti
Pop Up Shop 7.-8.12.
Kaapelitehdas B-rappu 2 krs
Lauantaina klo. 10-16 Sunnuntaina klo. 11-18

Keramiikkaa, kehonhuoltoa, kuteita & kimallusta
herkkuja, lahjaideoita moneen lähtöön. Voit tulla myös vain hetkeksi viihtymään lämpöiseen tunnelmaan ja nauttimaan Iina hieroo pikahieronnasta, tai hipelöimään vintageunelmia.

Dixie´s Treasures, Iina Hieroo, ja Renew Chance by Petra Innanen yhdistävät voimansa ja tuovat Sinulle tuoksuvan ja kimmeltävän joulunalustunnelman Pop-Up puodin muodossa.

Täältä saat pukinkonttiin keraamisia kissaruukkuja, vintage asuja ja asusteita, miehille löytöjä t-paitaosastolta ( pin-up, rock yms. ) hierontalahjakortteja, lahjakortteja burleskitunneille, Full of Love elokuvan dvdnä sekä elokuvan oheistuotteita, glögiä ja pientä purtavaa sekä aimo annoksen joulumieltä.

Tule ja ihastu!

Säihketerveisin
Petra ( Bettie ), Tiia (Dixie) ja Iina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABITARE 2019 11.-15.9.2019

Renew Chance by Petra Innanen

Osasto 3 e 25

Luento; Väri ja kuvataide kodeissa klo 15.00 jp Decor lava

JOULU1.jpg
 

Petra Innanen

renewchance@gmail.com +358-40-7445999

  • Facebook Social Icon
  • Black Instagram Icon